To see

Op deze pagina vind u de bezienswaardigheden bij ons in de buurt waarvan wij denken dat ze zeker een bezoekje waard zijn.
En we ontdekken zelf ook nog steeds nieuwe dingen, Ti Tulipe ligt heel centraal en er is van alles te zien en doen. En ieder seizoen heeft zijn eigen charme.

Huelgoat - Oerbos

Maak een prachtige wandeling in dit schitterende sprookjesachtige ooerbos. Je hebt het idee elk moment een elfje tegen te kunnen komen.

La Vallée des Saints

Op een heuvel in Carnoët staan honderden metershoge beelden. Het is een prachtig gezicht. Je kan er zo tussen door lopen en ze aanraken.
Meer informatie; La vallée des Saints

Château du Taureau

Een maritiem fort uit de 16e eeuw. Recent compleet gerestaureerd. Vanuit Carantec kan je met een boot naar het fort. Zeer zeker een leuk uitje.
Meer informatie Roscoff Tourisme

Île de Batz

Een schitterend eiland waar je vanuit Roscoff met de boot naar toe kan.
Het heeft hele mooie stranden, je kan er fietsen of wandelen en er is een mooie botanische tuin. We hebben al veel enthousiaste reacties gehoord na een dagje Île de Batz.

Océanopolis

Zeeaquarium met drie verschillende hallen; tropisch, gematigd en koud.
77 aquariums, 1000 diersoorten, 9000 m2 bezoekersruimte.
Website Océanopolis

Marinemuseum Brest

In het oude fort van Brest is nu het marinemuseum. Zeker de moeite waard het fort op zich is leuk en het museum ook. (kijk ook bij villes et village voor wat er nog meer te doen is in Brest) Meer informatie