logo
   

Nieuws

Juni 2017:

De zomer is in volle gang. Juni is de warmste maand ooit in Bretagne en al een maand geen regen. We zijn druk aan het veranderen bij Titulipe in Bretagne. De nieuwe website is bijna klaar en de blokhut is op een haar na klaar en gaat 8 juli in de verhuur. De huurtent stoppen we voorlopig mee en de blokhut neemt dit over. Voor dit jaar een leuke blokhut voor de huurtent prijs. Kijk snel bij beschikbaarheid. Op de camping is nog volop plaats dus voor wie nog lekker wil komen genieten van Bretagne. De tuin de moestuin staan er prachtig bij en we kijken ernaar uit om jullie hier onder het genot van een wijntje te mogen ontvangen.

Voorjaar 2017:
De winter is achter de rug en alles staat in bloei . Na een bijzonder koude periode in februari is het nu al weken mooi en droog weer en is de meivakantie net achter de rug met hele leuke gasten en sfeervolle momenten rondom het kampvuur. De eerste buitenkook sessies op het vuur hebben we al gedaan en we hebben genoten van een heerlijke franse stoofpot. Ook de eerste surflessen zijn alweer achter de rug en we zijn druk in de tuin bezig. De moestuin is alweer een stuk groter geworden en de bijen zijn druk met de fruitbloemen in de weer. De eerste tomaten en aubergine planten staan in de kas en de kruiden zoals coriander en thym staan alweer heerlijk te groeien. Ook de eerste sla ,spinazie en uien zijn geplant en we hopen deze zomer met veel lieve gasten te genieten van heerlijke biologische maaltijden.Er is deze zomer ook lokaal bier te koop en hebben we een bier uit nederland met het thema zee in de verkoop. De gites zitten lekker vol maar in de tenten hebben we nog een aantal weken plaats en de camping is nog volop beschikbaar. We hopen u te mogen ontvangen.
Titulipe het kleinschalige toerisme waar ruimte , rust, natuur, groen , zee en strand op de eerste plaats staan. We kijken ernaar uit om iedereen weer te mogen verwelkomen bij Titulipe.

 

 


Juni 2016:
Een tijdje geen nieuws van Titulipe uit Bretagne. We hebben de winter gebruikt om weer veel dingen aan te pakken en plannen te maken. Ons plekje hier in Bretagne zal nooit helemaal klaar zijn en ook het winterseizoen was in volle gang. De winter hebben we veel gasten uit verschillende landen mogen ontvangen en tussendoor met dank aan de VSO de Hoge brug uit Rotterdam hebben we veel in de tuin kunnen doen en een extra terras aan de grote gite gebouwd. Daarna kwamen de hoge golven en hebben we vele surfers hier in Bretagne mogen ontmoeten. Nu zijn de voorbereidingen voor het zomerseizoen in volle gang en hebben we dit jaar een nieuwe de waard huurtent en een indianen Tipi in de verhuur. Een groot terras gebouwd en een klein sanitair hokje aan de camping toegevoegd. Ook zijn de voorbereidingen voor een nieuwe gite in volle gang en in de moestuin staat de basis van al onze zomergerechten al weer lekker te groeien. Er is nog plek in de tipi en in het naseizoen in de gites. We kijken ernaar uit iedereen te mogen ontvangen en kijken vooruit op een hopelijk voor iedereen geslaagde zomer. Tot snel hier in Bretagne. Met warme groet.

Gastenboekcommentaar van zomer 2015:

2 weken kamperen bij Ti Tulipe; relaxed leven op de Franse manier. Onze kinderen waren 5 minuten na aankomst al druk aan t spelen en vriendjes aan het maken. Trampoline, hutten bouwen, boomklimmen, zwemmen, vissen bij de beek. Heerlijk genieten van de natuurlijke omgeving zonder voorgekauwd animatieplezier. Ganzen, een moestuin en kippen die vrij rondlopen, geweldig! Onze eigen tent stond op een mooi ruim vlak veld waar max. 7 plaatsen bezet waren, dus heerlijk ruim. Eenvoudig maar goed en schoon sanitair en alles met de Franse slag, maar dan positief bedoeld! Wilco is een enthousiaste en behulpzame gastheer en samen met zijn vrouw zorgen ze voor de typische Franse sfeer waar wij naar op zoek waren. Aanschuiven bij een heerlijke stoofpot met de andere gasten, zitten rondom het kampvuur en brood wat klaarligt in de gezellige salle (eten/zitten/spelen). Kortom, kamperen zoals kamperen in Frankrijk bedoeld is! Een aanrader als je houdt van 'de boules de boules laten'... A bientot!

augustus 2015:
Al een tijdje geen nieuws van Titulipe in Bretagne. Vanaf November 2014 zijn we heel druk geweest met van alles en nog wat. De kleine gite heeft een volledig makeover gehad en het terrein is weer verder opgeruimd en mooi gemaakt. We hebben een hoek gemaakt waar we lokale producten kunnen verkopen een terras voor het opbouwzwembad en een aantal afwerk zaken die altijd blijven liggen. Ook hebben we nieuwe dieren mogen verwelkomen hier. Twee vlaamse reuzen en twee lieve ganzen en hebben ze de moestuin een stuk groter gemaakt. Op het moment dat ik dit schrijf zitten we vol in het seizoen. De camping staat vol , de stoofpotten worden voorbereid, surflessen worden gegeven en is over het algemeen iedereen heel erg tevreden en blij om hier te zijn. We werken keihard maar met een lach en genieten volop van de bijzondere momenten bij onder andere het wekelijkse kampvuur. Volgend jaar gaan we een trekkerhut verhuren en een volledig nieuwe huurtent van de Waard. Meer nieuws volgt snel. KENAVO uit Bretagne

November 2014:
Via deze weg bedanken we al onze gasten van 2014 . We vonden het een eer om jullie te mogen ontvangen en we hebben samen met jullie fantastische tijden beleefd en mooie momenten mogen ervaren.
We danken iedereen voor de waardering van onze huisjes. We danken jullie daar van harte voor. Het is een eer om jullie te mogen ontvangen. De herfst staat nu voor de deur en dat is de tijd om alles weer winterklaar te maken, plannen te maken en alweer aan volgend seizoen te denken. We hebben alweer wat mooie reserveringen binnen en we kijken ernaar uit om deze lieve mensen weer te mogen ontvangen. Tot die tijd hebben we nu de hele maand november spaanse gasten en hebben we net twee stagiares gehad die de tuin hebben aangepakt. Het blijft maar mooi weer en we genieten nog volop van het buitenzijn. Ook het surfseizoen is goed begonnen, mooie golven en mooi weer. We genieten volop van de herfst. Ook met kerst is Titulipe in Bretagne weer beschikbaar. We kijken ernaar uit om gasten te ontmoeten in december. De tijd voor lange strandwandelingen en serene rust. Met groet uit Bretagne.

oktober 2013 t/m januari 2014:
Alweer een tijdje geen nieuws van Titulipe uit Bretagne.Maar geen nieuws is goed nieuws. We hebben tot nu in januari gasten gehad en we hebben de ergste stormen overleefd deze winter. Bretagne is getrakteerd op de beste golven sinds 20 jaar en daarom hebben we aardig wat golfsurfers mogen ontvangen en zelf ook heerlijk gesurfd. Het weer is stormachtig. Prachtige lentedagen afgewisseld met zware storm en regenval. De boekingen voor 2014 gaan goed en we mogen weer uitkijken naar een zomer vol leuke en gezellige gasten die van Titulipe en Bretagne kunnen genieten. Onze zoon Noan is erg ziek geweest en is nog steeds aan het kwakkelen. We zijn druk met het uitbreiden van de moestuin en het herstellen van stormschade aan de schuur. Ook orienteren we ons op nieuwe huurtenten voor seizoen 2015 en een nieuwe gite voor 2 personen die heel basic wordt gemaakt maar toch heel mooi bij Titulipe en Bretagne zal gaan passen.Plannen gemaakt. Start uitvoering na de zomer van 2014. Er is nog plaats in het voorjaar van 2014 in onze gites en de camping is weer open vanaf eind april. De eetzaal zal dit jaar meer dan ooit een ontmoetingsplaats worden voor sportfans met het WK en de tour op groot scherm in het Nederlands. Kom allemaal genieten van het voorjaar en de zomer. Kijk bij beschikbaarheid. We hopen u allemaal te mogen ontmoeten hier bij Titulipe in het prachtige finistere Bretagne.

September 2013
De zomer is voorbij. Wat een zomer. De mooiste zomer in Bretagne van de afgelopen eeuw. Warm en droog. Ontzettend leuke gasten en vrienden die zijn geweest. Ons seizoen gaat nog even door met gasten in september en werklieden die in oktober en november onze gasten zijn. De boekingen voor 2014 lopen alweer aardig goed en we kijken alweer uit naar het nieuwe seizoen wat nog ver weg ligt.We hebben nu wat tijd om te ontspannen en gaan weer van de mooie herfst genieten. In oktober is onze kleine gite nog te huur dus kom genieten van de herfst in Bretagne. Titulipe biedt een prachtige gite centraal gelegen in de finistere. We kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen.Volgende week even een klein bezoekje aan nederland . Leuk om al onze vrienden weer te zien en te spreken. Noan is inmiddels alweer een paar weken naar school maar het is nog even wennen. Ik ga nadat ik uit Nederland terug ben weer volop aan de klus. De schuur en eetzaal krijgen een nieuwe buitenkant en ik wil in de gites wat aanpassingen gaan maken. Ook het surfseizoen gaat beginnen dus golfsurfers houdt de voorspellingen in de gaten want de golven zijn op komst.

Juni 2013
Alweer een hele tijd geleden dat er nieuws is geweest. We hebben een hectische tijd achter de rug. Sandra heeft het druk op haar werk , Noan is veel ziek geweest en is inmiddels geopereerd aan oren een neus. Het gaat nu stukken beter met hem. Alles begint te groeien in de tuin dus heel veel tuinwerk. De moestuin goed bijhouden. De nodige klussen doen voor het seizoen begint en zo is er nog veel meer. De zomer komt laat op gang maar het is nu al een week schitterend weer. Alles staat prachtig in de bloei. Er staan regelmatig foto's op onze facebook pagina. We hebben gezellige gasten op de camping en volgende week komen de eerste zomergasten in de gites en weer mensen op de camping. We kijken uit naar het nieuwe seizoen van Titulipe. Dit jaar is het minder druk op de camping dan vorig jaar. De gites zijn goed bezet dus het wordt weer een gezellige zomer. Als u ook wilt genieten van kleinschaligheid , rust, lekker eten en gezelligheid . Er is nog plek op de camping en beperkt in de gites. Wij kijken ernaar uit om jullie te mogen ontvangen. Met groet, Wilco , Sandra en Noan

Januari 2013
Een nieuw jaar op Titulipe. 2012 was ons eerste volledige jaar in Bretagne. We hebben veel meegemaakt en willen iedereen bedanken die daar een bijdrage aan heeft geleverd. Een jaar met vele gezellige en tevreden gasten. Sandra die vast werk heeft gevonden , Noan die naar school gaat. Echt heel mooi allemaal. We zijn begonnen met een samenwerking met Booking.com waardoor we nu ook veel internationale gasten mogen verwelkomen hier. Ook zijn er alweer veel boekingen voor de zomer binnengekomen en we denken al aan een tweede verhuurtent. Ook hebben we al eens naar plannen gekeken om een extra twee persoons blokhut te gaan maken op het terras naast de rivier. Onze eetzaal is nu ook echt helemaal klaar en in gebruik. December was een maand van feestdagen met gezellige gasten. Er was familie over en met oud en nieuw zijn er vrienden geweest. De golven zijn fantastisch geweest dus ook voor het surfen was het bijzonder. Ook 2013 is met golven heel mooi begonnen. Van de zomer hopen we weer op veel enthousiaste mensen die het surfen eens zelf willen ervaren. We zijn ook aan het kijken hoe we onze Table d'Hotes kunnen uitbreiden en in welke vorm we het gaan gieten. Ik hoop ook op een stagiaire in maart waardoor we een terras kunnen gaan bouwen zodat onze gasten ook met slecht weer buiten kunnen zitten. Ook willen we ons zwembad op een houten vlonder zetten en de hottub een leuk plaatsje geven. Kortom plannen maken en voorbereiden op een mooi nieuw jaar. Wij hopen u te mogen ontvangen.

Oktober 2012
De herfst is volop begonnen. Na weken van nat weer is het nu heerlijk droog maar fris. De herfstkleuren zijn prachtig. We hebben net een aantal weken met surfende gasten achter de rug en de golven waren fantastisch. Ook is Sandra haar zus geweest wat heel gezellig was. We hebben nog steeds gasten. Iemand voor drie maanden op de camping en in de gites hebben we veel aanloop. Titulipe staat tegenwoordig ook op Booking.com en daar hebben we nu een aantal Franse gasten van gehad. Ook hebben we een maand een gite verhuurd aan mensen die hun huis waren verloren door een brand. Heel dramatisch maar gelukkig hebben ze het hier goed gehad. Sandra krijgt vanaf december een vast contract in Brest en met Noan gaat het goed op school. Hij vindt dansen en tekenen heel leuk. Ook is Titulipe zich alweer aan het voorbereiden op 2013. We hebben de prijzen iets aangepast en we hebben de eerste boekingen alweer binnen. Ook hebben we volgend jaar een eigen verhuurtent die echt prachtig is geworden. We zijn druk met de tuin. En als de bezetting het toelaat dan krijgt gite 1 een nieuwe douchehoek en kunnen we beginnen met wat kleine herstelwerkzaamheden. Boek nu een gite bij Titulipe voor de zomer of een plaatsje op de Titulipe camping. Ook heeeft Titulipe een leuk kerstarrangement. Boek voordelig een gite en kom genieten van Bretagne in de winter.

September 2012
We hebben net de nichten van Sandra uitgezwaaid die een paar dagen hebben gelogeerd in gite 2. We hebben een paar heerlijke dagen gehad met lekker eten , mooie wandelingen, prachtige verhalen, heerlijk in het nieuwe bubbelbad, nog meer lekker eten en veel fietsen. Ik heb de Tro de Lambader gefietst, een mountainbiketocht in en om Plouvorn.
Deze tocht gaf weer eens aan hoe prachtig je hier kunt fietsen en hoe mooi dit stuk van Bretagne eigenlijk is. We denken met een fijn gevoel terug aan de heerlijke tijd en gaan ons nu opmaken voor de opruimwerkzaamheden en ons klaarmaken voor de herfst en winter met hopenlijk weer vele gezellige gasten.

September 2012
Het seizoen zit er bijna op.We willen al onze gasten danken voor het vertrouwen in ons en we vonden het fantastisch om zoveel verschillende en gezellige mensen op bezoek te mogen hebben. We hebben nu nog steeds hele leuke en gezellige gasten die tot nu toe genieten van een Bretonse week in een gebied waar de rust na de zomervakantie is teruggekeerd. Vandaag nog een leuke golfsurfles mogen geven in de mist. Nu is de mist weg en genieten we van een heerlijk zonnetje en maken we ons op voor nog een aantal prachtig warme dagen. Ook is de eerste zomer 2013 boeking bij ons binnen en hebben we nog Engelse gasten op de camping. Volgend jaar hebben we een volledig nieuwe verhuurtent waar we binnenkort foto's van plaatsen. We hebben weer plannen zat voor de winter en we gaan de puntjes op de I zetten. Gite 1 krijgt een nieuwe douchehoek en in gite 2 worden de laatste zaken afgewerkt. Daarna begint er weer een lange herfst met veel tuinier werk. Noan is voor het eerst naar school geweest en Sandra is na een maand vakantie weer aan het werk bij haar baas in Brest.

augustus 2012
Het weer is omgeslagen en het is van zeer nat naar zeer zonnig en zeer warm gegaan. De Olympische spelen zijn volop aan de gang en de eetzaal is een groot succes. De BBQ draait overuren en we hebben gisteravond tot in de late uurtjes genoten van oesters in de calvados (een recept van een van onze Belgische gasten) Een absolute topper.Het is heel gezellig en ook de massages gaan goed. Ook wordt er door veel gasten kennis gemaakt met het golfsurfen. Er is vanaf vandaag weer ruim plek op onze camping. Dus voor iedereen die er nog even last minute actief tussenuit wil , u bent van harte welkom.

juli 2012

Na een wat qua weer matig begin van de zomer is het de laatste week van juli heel heet en prachtig zomerweer geweest. We hebben ondanks het weer toch helemaal vol gestaan met hele gezellige gasten. We hebben een BBQ voor 38 gasten mogen houden en de avond was zeer geslaagd. In de laaste week van juli hebben veel mensen geprofiteerd van de surflessen in tropische omstandigheden en in de avonden van heerlijke massages kunnen genieten. De Olympische spelen zijn begonnen en we hopen op veel gezelligheid in de zaal. Augustus beloofd ook weer een drukke maand te worden. De gites zitten vol en de camping is ook druk bezet met 6 plaatsen. Ook zijn onze huurtenten druk bezet . Dit is een groot succes. Mooie ruime tenten die al klaar staan als je aankomt . Geen gezuil en gesleep met kampeerspullen en tenten opzetten maar gewoon aanschuiven en toch genieten van het kampeer gevoel. Volgend jaar zit er een uitbreiding aan te komen. Meer binnenkort op de site.

juni 2012
Het weer blijft grillig. Maar de zomer komt eraan. We hebben deze week onze eerste Franse maaltijd bereid voor gezellige gasten. Het was een succes. Ook loopt de camping langzaam vol en krijgen we vele leuke reacties. We hebben echt zin in een leuke zomer met veel leuke gasten. Sandra heeft een nieuwe baan gevonden waar we allemaal heel blij mee zijn. Van de week gaan we het zwembad opzetten. Het krijgt een nieuwe plaats. Voor de bar onder de Tulipier.

Juni 2012
Het voorjaar is zo grillig als Bretagne kan zijn. Ook in de maand juni is het heet afgewisseld met storm en regen. De eetzaal is klaar en in gebruik en we hebben al met diverse gasten naar het EK voetbal gekeken wat ondanks de prestaties toch heel gezellig was. Precies wat we wilden. Een huiselijke sfeer maken waar gezelligheid voorop staat. Ook is de massageruimte voorzien van elekrtriciteit dus de eerste massages kunnen er gegeven worden. De camping is in juli vol en de gites zijn vanaf 15 juni tot september vol . Het wordt dus druk en hopenlijk heel gezellig.
Er is ook een bedouin tent geplaatst waar u in Marokkaanse sferen kunt glamperen. De tent is prachtig geworden. Boekingen lopen via de website:www.safari-normandie.eu
De tuin staat er prachtig bij. Er staat nog steeds veel te bloeien en de kippen lopen lekker door de tuin te scharrelen.


Mei 2012
Wat is het voorjaar prachtig in Bretagne. Onze Tulipier staat vol te bloeien en in de moestuin hebben we de eerste sla al. We hebben ook al veel gezellige gasten gehad die het ondanks het af en toe gure voorjaarsweer toch heel erg naar hun zin hebben gehad. We hebben ook heel hard gewerkt om de massagepraktijk en de eetzaal af te krijgen. Dat is gelukt en we zijn nu de eetzaal aan het afwerken. Ook komt er binnenkort een mooie verhuurtent met kachel op het terrein en bieden we een eigen verhuurtent aan. Meer informatie volgt snel. We zijn ook twee keer op Ile de Batz geweest en dat is een echte vakantietip . Wat een prachtig eiland is dat toch. Echt heel erg Bretons en gemoedelijk. Sandra heeft een nieuwe baan in Brest gevonden en Noan gaat binnenkort al naar school. We hebben nu een paar dagen rust om aanstaand pinksterweekend alweer onze volgende gasten te mogen ontvangen. We hopen jullie een keer te mogen ontvangen en wensen iedereen een geweldige zomer toe.

Oktober 2011
Een mooi seizoen afgesloten.Samen met de kinder van VSO de Hoge Brug het terrein eens grondig onder handen genomen en winterklaar gemaakt.
Sandra gaat aan de slag als grafisch ontwerpster. Heel fijn zo snel een baan te vinden in je vakgebied.
De haard van de eetzaal heeft Wilco geïnstalleerd en de eetzaal begint nu echt vorm te krijgen. De ruimte wordt multi inzetbaar zodat we naast de reguliere gasten straks ook groepen kunnen ontvangen en cursussen kunnen geven.
De twee gîtes zijn namelijk ook als één groepsaccommodatie te gebruiken en in de zaal kunnen dan de activiteiten plaatsvinden en natuurlijk heerlijk eten met zijn allen.

Augustus 2011
Het is gelukt en de gasten vermaken zich prima. We krijgen veel complimenten en dat is heel leuk na al het harde werk. We genieten volop van het mooie weer, de leuke gasten, en het franse leven.
Heerlijk!

Juli 2011
Het is zover we gaan eindelijk definitief! We hoeven niet meer terug.
Bij aankomst is het heerlijk weer, goed weertje om te werken... want er moet nog veel gebeuren voordat de eerste gasten komen.

Mei 2011
Deze keer hebben we echt heel veel gedaan. Het 6-persoons huis is bijna klaar. Waarschijnlijk nog een week of twee werk.
Het was ook heel lekker weer dus hebben we ook veel in de tuin kunnen doen. Dat gras blijft ook maar groeien als je er niet bent...

Kerst 2010/2011
Zo dat gaat goed, lekker aan het 6-persoons huis gewerkt.
De badkamer begint al een badkamer te worden. De muren zijn afgewerkt, boven een wand gezet dat gaat er op lijken.
Slaapkamer behangen. Jammer dat weer terug moeten...

Zomer 2010
Wat een heerlijke zomer! Heel veel bezoek gehad, lekker bbq-en met zijn allen. Het zwembad(je) neergezet, het was goed weer.
Campingsanitair is af en het 6 persoonshuis begint ook al vorm te krijgen. Plafond zit er bijna in.

Mei 2010
O nee hè, overstroming in de loods waar alle spullen staan opgeslagen.
Een leiding geknapt (bovenin) dus het heeft een nachtje geregend binnen...
Begonnen aan het campingsanitair en nog andere klusjes gedaan.

Februari 2010
Veel bezoek gahad dat was supergezeiilg natuurlijk. Houtjes hakken voor de kachel, klussen, klussen, klussen en 's avonds lekker voor het vuurtje met een wijntje.

Kerst 2009/2010
Voor het eerst naar ons huis met ons kleine mannetje! Hij op op 9 november geboren en nu voor het eerst naar ons franse huis. Met zijn eigen paspoort! met foto nog wel. Hij moest zelfstandig op de fotokruk zitten...ja ja een baby van 4-5 weken kan dat natuurlijk....hij hoefde nog net geen vingerafdruk.
Even wennen zo met zijn drieën en Wilco ook lekker gewerkt.

Zomer 2009
Zo dat was weer heerlijk! Dakramen gezet, badkamer gemaakt, vloer tegelen en aan het eind begon het al een echt huis te worden.
Er zijn heel veel vrienden geweest en we hebben veel gezellige avonden met elkaar aan de wijn (en fris) gezeten.
Heerlijk eten met elkaar...wat kan het leven toch mooi zijn!

Mei 2009
1,5 week vrij en dus gelijk weer naar Frankrijk. Het was redelijk goed weer en we hebben veel kunnen doen. Voor Wilco waren er ook goede golven om af en toe even te ontspannen.
De aannemers waren voordat wij kwamen al begonnen en alles zag er erg goed uit. Ook speciale dank aan Paul en Manja die toen wij er niet waren veel in de tuin en in het huis hebben gewerkt. Superbedankt!
De buren hebben deze keer bij ons gegeten en hadden nog nooit soep met balletjes op, maar ze vonden het lekker en het was erg gezellig.

Februari 2009
We hebben lekker in ins eigen huisje geslapen. We kwamen 's nachts om 3.30 uur aan en moesten ons bed nog neerzetten, dat zat namelijk achterin de bus.
We hebben weer veel gedaan en veel visite gehad, dat was erg leuk.
Ook hebben we bij de buren gegeten, dat was erg gezellig. We zijn al helemaal aan het integreren.

Januari 2009
Na het inruimen van de vrachtwagen, gingen onze spullen vrijdag 19 december op weg naar Frankrijk.
Zaterdagochtend zijn wij ook vertrokken maar onze spullen waren er eerder. De chauffeur heeft de trailer aan het einde van de middag bij ons op het terrein gezet.
Zondag hadden we heel de dag om uit te laden...dat hadden we ook wel nodig, wat een werk. Maar het is allemaal gelukt kijk maar naar de foto's.

Daarna lekker klussen. We hebben een keuken gemaakt, hij is goed gelukt en we zijn dan ook erg blij met het resultaat.
De badkamer is bijna klaar, we hebben een nieuwe wc en een nieuwe wastafel met kastje. Hij is schoongemaakt dus er kan gedoucht worden.
De kachel was ook geïnstalleerd alleen niet aangesloten op het dak, dus we konden nog geen vuurtje stoken. Jammer want het was erg koud. Elke ochtend was de waterleiding bevroren en hadden we pas in de middag weer water. Volgende keer gaan we dat ook in orde maken.
Ook de meeste spullen zijn uitgepakt, dus het huis is bewoonbaar! Volgende vakantie nemen we het bed mee en kunnen we in ons eigen huis slapen!! Kijk maar naar de foto's van het klussen en het resultaat.

Oktober 2008
We hebben de sleutel en onze 1e week geklust !
We hebben heel hard gewerkt en het was superleuk.
Bekijk de foto's van het klussen...ons mooie laminaatje, de nieuwe badkamervloer en natuurlijk het Frans verantwoorde Jan des Bouvrie behang in onze hal.
Aan het eind even uitrusten op de gekregen canapé, een echt ouderwets Frans bankje. Geen zorgen het wordt uiteindelijk redelijk modern hoor. Met kerst is de 2e klus 'vakantie'.