logo
   

Camping Tulipe

Kleinschalig kamperen a la
ferme is het motto bij Titulipe

Vanaf 1 mei tot 1 oktober kunt u camperen op onze kleine boerderij camping met tent, caravan of camper.
De camping heeft zes plaatsen op een heel ruim veld.
Wij zijn een kleinschalige back to basic camping op het platteland van Bretagne. Er is dus weleens een koeienluchtje of er vliegen weleens vliegen, bijen en wat muggen rond. Het sanitair is schoon maar gemaakt van verschillende materialen. We hebben 2 douches, 2 toiletten en een droogtoilet.
Wat u bij ons vindt : Rust en ruimte, grote plaatsen, een goed gesprek, een mooi kampvuur op zijn tijd, een tuin voor kleine kinderen om lekker in de ravotten, een eitje van de kippen of iets lekkers uit de moestuin. Er kan heel veel en er hoeft maar weinig.

Kijk voor meer fotos en informatie op titulipe.nl/camping

camping 1 camping afwas

Het sanitair bestaat uit twee douches, twee toiletten en een droogtoilet op de camping zelf,twee wasbakken en een ruimte om de afwas te doen.Het sanitair is schoon maar gemaakt van hergebruikte materialen.
Eten: Wij bieden bij voldoende animo maaltijden aan. We maken streekgerechten met producten van biologische afkomst en lokaal verkregen.

camping 2 tent

Voor de kinderen is er de mogelijkheid om te tafeltennissen, trampoline springen, schommelen en volleyballen. We hebben ook een mini zwembad.

 

zwembad zwembadje 2

Prijzen camping:

staanplaats 5 euro
volwassene 3,50 euro
kind tot 12 jaar 2,50 euro
auto/camper 2,00 euro
motor 2,00 euro
elektriciteit 4,50 euro
taxe de sejour 0,40 p.p.

Bovengenoemde prijzen zijn per dag

Heeft u geen zin om alle kampeerspullen zelf mee te nemen dan kunt u bij ons een ruime tipi huren compleet met alle benodigdheden. Kosten zijn 350 euro per week Tot 4 personen.
info@titulipe.com